Sets FX Splitter R series

Тема в разделе "FX Splitter EA_eng", создана пользователем bellduke, 21 Февраль 2016.

  1. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    r.png

    New possibility to use EA FX Splitter. The data sets we use a stop loss. The minimum deposit is $3000 for all pairs.

    Live monitoring in Roboforex Pro-Cent account.
    Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок

    The current version sets - R3
     

    Вложения:

    • R1.rar
      Размер файла:
      724,2 КБ
      Просмотров:
      17
    • R2.rar
      Размер файла:
      615,6 КБ
      Просмотров:
      17
    • R3.rar
      Размер файла:
      705 КБ
      Просмотров:
      25
    Последнее редактирование: 2 Август 2016
    jimmy, Kozubus, Dmitri и ещё 1-му нравится это.
  2. smallpig

    smallpig Новичок

    Регистрация:
    28 Февраль 2016
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2014
    10 pairs total deposit is $3000 ?
     
  3. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Yes. In RBX account balance 30'000 because min lot 0.1
     
    Dmitri нравится это.
  4. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    R2 sets in the 1-st page.
     
  5. flax

    flax Новичок

    Регистрация:
    28 Сентябрь 2015
    Сообщения:
    5
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Я на Forex с:
    2013
    Hi ! Thanks for the settings Bellduke!
    I had a few questions for your Bellduke please !
    1) Is R2 the release 2 so no need to use the R1 ? You say 10 pairs and I see only 8 in R2.rar
    2) If 3000usd in the account then it will start 0.01 ? But if 12000usd in the account, will it start 0.04 ?
    3) Seems that sometimes you accept to take losses, about 20% each time. I think it is a good idea to accept losses. But can you please explain what in the setfiles tells the EA to close in loss? Is the loss exactly 20% of the account when it happens?
    Also, could you, in a few word, describe globally which difference with the "normal" W12 setfiles?

    Thank you for your help !
     
  6. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    1/ R2 obtained from R1 by reoptimization. we no longer sell USDJPY and EURJPY.
    2/ $3000 for 0.01 lot. EA has a autoMM.
    3/ each open trade has a stop loss.
    Only one difference, we use SL :)
     
    Dmitri и flax нравится это.
  7. Dkmillion

    Dkmillion Интересующийся

    Регистрация:
    21 Февраль 2015
    Сообщения:
    4
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    21
    Пол:
    Женский
    Is $3000 for a cents account? So a micro account would require $30 000?
     
  8. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Why cents account? This is your choice. One of the participants of this forum trades in ICM Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок
    I do trade on RBX Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок, but there is a minimum lot 0.1
     
    asterio и Dmitri нравится это.
  9. Lorenzo

    Lorenzo Интересующийся

    Регистрация:
    31 Октябрь 2015
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    21
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    1967
    HI Bellduke, I am using set files R2 with no much success (many stop losses hit) while I see that many people seem to have used Kit2 very successfully for several months. There are many set files included with FX Splitter, which would you recommend? should I use Kit2? Also which pairs and how many do you recommend? ($1,000 cent account, high tolerance for DD). Thank you.
     
  10. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    It all depends on your willingness and patience. When we use the SL in R2, it will be negative periods when they are activated. But in the long run, these sets should give a significant profit. You can use the kit, but they too will periodically enter the drawdown and unnerving. I use both of them on different accounts.
     
  11. Lorenzo

    Lorenzo Интересующийся

    Регистрация:
    31 Октябрь 2015
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    21
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    1967
    Thank you Bellduke, I will do the same and compare. What's the latest / best KIT set to use? KIT2 W10?
     
  12. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    W12
    Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок
     
  13. Lorenzo

    Lorenzo Интересующийся

    Регистрация:
    31 Октябрь 2015
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    21
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    1967
    Hi Bellduke, there is an account on Forex Verified which is running with the "developers set files", which ones are they? Kit 1, Kit 2, R2? Or the ones included without suffix? Thank you.
     
  14. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок
    i d't know. I guess it's any kit assembled together. Ask about this owner.
     
  15. ozerozalpak

    ozerozalpak Новичок

    Регистрация:
    24 Февраль 2016
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    2
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2013
    Hi bellduke, first of all thanks for the R sets. I have two questions;
    1) I follow R2 sets as the signal Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок Splitter FX R2 Signal. But I see the given R2 sets don't match with your mql signal. There is extra NZDCHF and EURUSD pairs.
    Did you changed the recommend R pairs?
    2) It appears from the Splitter FX R2 signal statement that sometimes you take manual control. Is there any lack of the R settings?
    Regards,
     
  16. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    I have tried to keep DD within the 30% I did not succeed.
    New sets R3 will come soon.
     
    Последнее редактирование модератором: 21 Июль 2016
    Сергей Иванов и Pythoha нравится это.
  17. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.776
    Симпатии:
    2.403
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    R3 sets are added to the first post
     
    James Robertson нравится это.
  18. ozerozalpak

    ozerozalpak Новичок

    Регистрация:
    24 Февраль 2016
    Сообщения:
    3
    Симпатии:
    2
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2013
    Sets updated?
     

.

Поделиться этой страницей

translate