Fx Splitter

Тема в разделе "FX Splitter EA_eng", создана пользователем Dmitri, 7 Декабрь 2013.

  1. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.833
    Симпатии:
    2.446
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Kit W12 Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок
     
  2. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Splitter Kit 1 is showing some unusual behaviour - is it setting shorter TPs when in DD?

    splitter chart.PNG
     
  3. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.833
    Симпатии:
    2.446
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    W12 set, TP=64 point
     
  4. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    So, L01 - L11 have no TP, and L12 has a physical TP?
    What caused the monitoring account to take a loss yesterday? (It did not happen on my account, yet)
     
  5. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    2.833
    Симпатии:
    2.446
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    If EA d't put TP it's mistake, restart terminal. Yes, today EA closed a few long-distance orders at a loss :(
     
    James Robertson нравится это.
  6. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Ah. It's my mistake. EA had locked the position earlier than I liked, so I increased the maxDD parameter and closed the lock manually. L12 was opened and closed at TP, but the existing basket has no TPs - I have tried restarting the terminal and reloading the EA, but still no TPs - any ideas?
     
  7. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    Hmmm, if the EA sees all your open orders at the pair (just look at the information window to make sure) - since your old magic number and the new one are the same.
    If no, you should correct the magic; actually the EA will support all your basket (with the correct magic number) with or without TP/SL, and will take care of it.
    No matter are there any TPs or no , the EA calculates a virtual TP and will close the basket correctly.
    The only case when TPs matter : if you are going to turn the Splitter off and want your broker to take care of the basket.
    Good luck, James.
     
    Последнее редактирование: 18 Май 2016
    bellduke и James Robertson нравится это.
  8. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Ah, that's ok then. EA sees the orders, i'll keep an eye on it....o_O

    Cheers guys
     
    bellduke и Kozubus нравится это.
  9. Aizen

    Aizen Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    3 Апрель 2016
    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    6
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2012
    Hi, I have been testing this robot on EURUSD standart preset. What presets other traders use? How much monthly gain?
     
  10. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.319
    Симпатии:
    3.948
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    The updated presets are published in this thread. Read the thread and look at monitorings.
     
  11. Enrique

    Enrique Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    2 Май 2016
    Сообщения:
    7
    Симпатии:
    3
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Hello Good day, THe Splitter FX works great, I´have been with it the last month, and the profits are fabulous with low DD, anybody recommend any other EA like this, Stable profits with low DD? Thanks for your attention!!!
     
    Kozubus нравится это.
  12. Aizen

    Aizen Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    3 Апрель 2016
    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    6
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2012
    Things happened that I have to run my acc as EUR base currency. I have to do back tests myself. How creators choose Kit pairs? Do you look for uncorrelated pairs by price movement. Now I export back tests results to excel and compare different pair balance by time.
    Last question. Kit pairs to work I need to load robot on each chart with designated settings for pair, but magic number has to be same?
     
  13. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    Can be the same or completely different, if you want to.
    The results are the same.
     
  14. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    Try the FFSingle Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок . The results look amazing, actually the profit is a slightly lower while the DD is slightly higher then advertised, but are still impressing.
     
    Сергей Иванов нравится это.
  15. Aizen

    Aizen Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    3 Апрель 2016
    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    6
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2012
    I did some analysis based on back test results. 2016.01.01-2016.05.01, EUR deposit currency, deposit 90'000 EUR, base lot 0.1. Settings from sets Kit1_W12 and Kit2_W12. First kit avg. gain 4.4%, second kit avg. gain 6.1 %.
    Untitled1.jpg
     
    James Robertson и bellduke нравится это.
  16. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Base currency shouldn't matter much unless it is a volatile currency or it's value changes enough to affect available margin.
    I run back tests in GBP sometimes, EUR should be no problem.
    (I might have a problem if brexit = leave though!)
     
  17. Aizen

    Aizen Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    3 Апрель 2016
    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    6
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2012
    Who prepared for next week BREXIT? I de attached splitter from EURGBP and GBPCHF charts and rest from kit1 and kit2 left.
    "Fort FS will raise the margin required on all GBP and EUR currency pairs up to 1:33 starting from 2016/06/19 at 18:00:00 of terminal time. These changes will effect opened positions as well as new ones."
    Floating leverage might be very high and splitter don't have max spread function.
     
  18. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    STRONGLY recommend close all positions and wait until leverage is returned to normal before continuing trading with martingale strategies.

    Not fun, but better to protect your deposit.
     
    loopsider нравится это.
  19. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    89
    Симпатии:
    81
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    To better answer your question, one week ago I set all GBP & EUR pairs to close baskets, and all other pairs on Monday.

    Everything is now closed, except for Single which is short NZDUSD. If it's still open tomorrow, I'll be closing it at a loss tomorrow evening.... :(
     
  20. Aizen

    Aizen Новичок - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    3 Апрель 2016
    Сообщения:
    16
    Симпатии:
    6
    Баллы:
    3
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2012
    I set "No" option in flags section. I think it is correct way to stop expert advisor from trading and closing open positions.
     
    James Robertson нравится это.

.

Поделиться этой страницей

translate