TRICKY TWISTER EA

Тема в разделе "Tricky Twister EA_eng", создана пользователем Dmitri, 18 Декабрь 2013.

  1. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Thanks.
    I assume you are referring to 24th August? My live account got margin called on GBPAUD that day, and AUDNZD only had 1 small basket.
    Using dukascopy data 99% backtests, (large deposit, no MM, to see the drawdowns) AUDNZD W2 2k set blew up but the W4 set did not, closing many small baskets during the spike. Presumably many brokers would have been off quotes and the trades would not have happened. It's really hard to simulate real life!

    Makes me think what good work the Argolab developers do...
     
    loopsider и Kozubus нравится это.
  2. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    James, the set for the pair ( the pair itself, to be true) has a lot of issues, the main is that the EA collects a lot of DD here while price is a far away from the basket and the basket is full . Hopefully it has non blown accounts yet , but costs a lot of headache when happens , and happens too often to bear. Everybody in a respective Russian branch is known about the issue and our epic set producer Bellduke is working hard to generate an up-to-date set for AUDNZD instead of the old one from W4. So, the good idea is just to exclude AN from your portfolio at least until the AUDNZD W5 release.
     
    Последнее редактирование: 29 Сентябрь 2015
    James Robertson и bellduke нравится это.
  3. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Yes, it is definitely excluded. I didn't read the Russian forum, but I do trust the knowledge shared here, I've seen you mention AUDNZD before.
    I did some back testing to better understand the various parameters for the EA, and to determine "safe" MM levels.
    My conclusion is there is a lot of skill required to create good set files - I'm not going to try to optimise!!!
     
    Kozubus нравится это.
  4. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    It's definitely the best type of sets - made by yourself. There are some pros : you can share and discuss them with others here, and cons : you and only you are responsible for followings :) And clearly, it's always a good idea to discuss your thoughts about any public sets here and any issues about sets and EAs as well.
     
    James Robertson нравится это.
  5. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    I am not a professional. If I ever find something I think is good, I'll share it. ;)Otherwise, I'll wait for W5 from Bellduke.
     
    Kozubus нравится это.
  6. Kozubus

    Kozubus Бывалый Аргонавт

    Регистрация:
    8 Март 2014
    Сообщения:
    720
    Симпатии:
    1.553
    Баллы:
    220
    Пол:
    Мужской
    You are absolutely right , and always ask if there is something looks odd etc. Since you don't read Russian, there are many details discussed there and not presented here so far, like the ANW4 issue.
     
    loopsider и James Robertson нравится это.
  7. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    I've been trying out the range sets - I am getting an error with EURUSD N2 (GBPUSD N is ok)
    TT EURUSD N2 error.png
    Is it version 6.1 that is the problem?
     
  8. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.363
    Симпатии:
    3.972
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    It seems that UseBox option in the BO strategy does not work on new MT builds.
     
    James Robertson нравится это.
  9. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Yes, I meant breakout, not range! Smile1089

    I can't find it in the documentation. UseBox=False seems to mean more trades, more profit, bigger DDs. Can you tell me how UseBox works, is it a filter?
     
  10. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.363
    Симпатии:
    3.972
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    UseBox is (was) more a signal, to start a new trade when a breakout of a box occurs.
     
    James Robertson нравится это.
  11. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Using W5 sets, I have a basket open on AUDCAD with 8 levels. The price went a long way past the 8th level, I did not have any other pairs trading so I decided to add another level by increasing MaxGridLevel from 8 to 9. Initial lot size was 0.11 and the max lot size in the basket is 1.56. The EA placed a pending order just above the current price, but the lot size was 0.01.... This is obviously not big enough to move the TP very far.... Why would this happen? Should I have done something differently?
    Thanks
     
    Kozubus нравится это.
  12. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.363
    Симпатии:
    3.972
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    This is a bug in EA. You should have removed EA from the chart, and then attached EA with an increased MaxGridLevel. As it is now, remove EA, remove the last grid order and then attach EA again.
     
    Andre, Kozubus и James Robertson нравится это.
  13. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    Ah, no problem, thanks!
     
  14. Dmitri

    Dmitri Бывалый Команда форума Администратор

    Регистрация:
    7 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    3.784
    Симпатии:
    2.890
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2008
    Team argolab 4 years old.
    In this regard, lower prices for a number of advisors.

    Tricky Twister Price for members of the forum and additional license is $ 139
     
  15. James Robertson

    James Robertson Постоялец Аргонавт

    Регистрация:
    18 Февраль 2015
    Сообщения:
    93
    Симпатии:
    82
    Баллы:
    40
    Я на Forex с:
    5
    It looks like TT Mt4-88844 is still trading EURUSD and GBPUSD.... I am going to watch this account this week - it could get interesting! :)
     
  16. PeterUK

    PeterUK Новичок

    Регистрация:
    9 Ноябрь 2016
    Сообщения:
    1
    Симпатии:
    0
    Баллы:
    1
    Пол:
    Мужской
    Я на Forex с:
    2014
    Where can I buy a copy for MT4? Thanks!
     
  17. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.363
    Симпатии:
    3.972
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    Send an email request to support@trickytwister.com
     

.

Поделиться этой страницей

translate