EA Easy Walker Fx: Discussion

Тема в разделе "Easy Walker Fx_eng", создана пользователем Dmitri, 12 Март 2014.

  1. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    All sets are valid.
    6.2.0 is the actual version.
     
  2. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    3.078
    Симпатии:
    2.773
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    Sets in archive
     

    Вложения:

    loopsider нравится это.
  3. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    Are there any plans to offer a "professional" "mqllock free" EasyWalker version? That would make backtesting possible as now it's too slow.
    Thanks.
     
  4. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    There is little demand for such product. And backtests are not very informative for this EA.
     
  5. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    I really like EasyWalker, it works well for me with some careful monitoring and analysis. However in my view it does need to be readjusted to the market conditions periodically, potentially even monthly. Right now I can see in here: Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок that you are likely forward testing new sets, a month too late in my opinion. And even now the new sets are not available for subscribers - only for your testing.
    My request for backtesting is mainly to be able to do sets optimisation. I admit - it may not work for me as I'm not across some specifics (e.g. parameters Logic1-5), but I would never know if I don't try.
    At this stage I'm quite confident that EW can do better than what it does now if your customers can have their hand on improving sets, who knows, what if they can help you create a better performing product?
     
    loopsider нравится это.
  6. lulipot

    lulipot Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    10 Апрель 2016
    Сообщения:
    7
    Симпатии:
    1
    Баллы:
    23
    Hello
    I want to change real account.
    From 91019 Pepperstone to 312748 IC Market
    I have error.
    What should I do?
     

    Вложения:

    • Walker.doc
      Размер файла:
      155,5 КБ
      Просмотров:
      1
  7. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    Send request to the support email support@easywalkerfx.com
     
  8. Altan

    Altan Знаток - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    21 Май 2014
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    4
    Баллы:
    73
    Пол:
    Мужской
    Hi belduke,
    may I ask forexgermany sets?(AUDUSD)I did not see this set,if you have could you send?
    Regards.
     
  9. bellduke

    bellduke Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    3.078
    Симпатии:
    2.773
    Баллы:
    355
    Пол:
    Мужской
    AUDUSD only in S3 sets
     

    Вложения:

  10. Altan

    Altan Знаток - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    21 Май 2014
    Сообщения:
    6
    Симпатии:
    4
    Баллы:
    73
    Пол:
    Мужской
    thanks bellduke.
     
    bellduke нравится это.
  11. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    I'm wondering what's the logic behind "--- Trading by days" parameters. I'll try to explain by 2 examples.
    1) I have TradeMon=false, HourEndGMTMo=21, MinuteEndMo=6, GMTOffset=3 - I assume trade entries are blocked early Monday
    2) I have TradeTue=false, HourStartGMT=20, MinuteStart=1, HourEndGMT=21, MinuteEnd=0, GMTOffset=3 - this is unclear, trade entries are blocked late Monday or late Tuesday?

    Please clarify item #2, many thanks in advance.
     
  12. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    TradeMon, TradeTue, etc apply to the night BEFORE Mon, Tue, etc.
    In particular, TadeTue = FALSE blocks trading late Monday and early Tuesday.
     
  13. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    This is what I was hoping for, thanks very much Loopsider.
     
    loopsider нравится это.
  14. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    I often have Easy Walker Expert Adviser removed by itself in one or two charts when I reload my Metatrader terminal. This has become more frequent recently (I think) however happened some few months ago too. It is a bit unpredictable and quite annoying as I may miss that one of my charts now doesn't have an EA associated with it. I have 27 sets in the same terminal instance, but on a good server so processing power should not be an issue. As an example please see these Experts log and Journal log screenshots attached - AUDCAD has EA removed during loading.
    Could you advise what is wrong with my setup and how to make sure I don't lose Expert Advisers from charts?
     

    Вложения:

    Последнее редактирование: 12 Июнь 2017
  15. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    Save all your charts with EAs and settings as a profile and load it when you restart Metatrader.
    From your logs, it looks as a disk access error when accessing the dll file ("Access violation...").
     
  16. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    Thanks Loopsider. I think I already have all my charts and EA settings in the Default profile. It is loaded every time I re-load my terminal.
    Access violation message seems a bit misleading as it appears pretty randomly and affects different pairs. I've done some reading about this Metatrader error online and it seems it is likely an error in the terminal itself or in the EA dll. I'll keep an eye on it now that I know it can happen, that's probably all I can do. Thanks very much for you assistance again.
     
    loopsider нравится это.
  17. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    Hi Loopsider, just wondering what sets do you have here: Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь для просмотра ссылок ? I caught stop losses today on EURAUD s3 buy and EURAUD s2 buy, but you managed a profit on the same pair. Just curious. Thanks.
     
    bellduke нравится это.
  18. loopsider

    loopsider Бывалый Команда форума Модератор

    Регистрация:
    13 Ноябрь 2013
    Сообщения:
    4.669
    Симпатии:
    4.315
    Баллы:
    435
    Пол:
    Мужской
    This is an experimental monitoring, it has a slightly different version of EA and slightly different sets.
     
    _eop нравится это.
  19. _eop

    _eop Интересующийся - ARGOLab.net -

    Регистрация:
    6 Декабрь 2016
    Сообщения:
    19
    Симпатии:
    15
    Баллы:
    5
    Thanks. The last set update was in early January. If you come up with some new promising sets please share with subscribers. I still think EW has a lot of potential.
     
    loopsider нравится это.

.

Поделиться этой страницей

translate